2 Haziran 2019 Pazar

WHEN A MAN LOVES





when a man loves konusu


When a Man Loves.

2013 yılında yayınlanan bir dizi. Dizideki başrol erkek karakter küçük yaşta ailesini bir mafya yüzünden kaybetmiştir. Mafya onu sahiplenir ve kendileri gibi yetiştirerek onlara hizmet etmesini sağlar. Bir gün alacaklı olduğu bir adamın kitap sattığı dükkanı basar. Bu sırada da kitapçı dükkanının sahibinin kızını görür ve ona aşık olur.

Bu kızı uzaktan da olsa sever. Hatta onun üniversitede okuması için yardımda da bulunur. Babasının kendisine olan borcunu siler. Gangster olan adam, bu kız sayesinde kendi hayatına da çeki düzen vererek temiz bir başlangıç yapmak ister.

Aradan 6 yıl geçer ve bu iki karakterin yolları tekrar kesişir. Bu defa her ikisinin hayatı da bambaşkadır. Ancak geçmişte yaşanan talihsiz olaylar hep karşılarına çıkar. 20 bölümlük bir dizi. Dram ağırlıklı. Olaylar ağır ağır işleniyor. 

9 yorum:

  1. Dram ağırlıklı konusu ile sürekliyici olur.Fakat 20 bölüm az değil mi?
    Tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu güzeldi. Ben yeterli buldum bölümleri çünkü 1 saat her bölüm.Rica ederim.^^

      Sil
  2. Sitenizin çok güzel rengarenk bir konsepti var ve çok faydalı bir iş yapıyorsunuz ellerinize sağlık. Sizi yeni keşfettim ve hemen takibe alıyorum sizide kendi web sitemizde görmek çok mutlu eder bizleri:)) başarılar...

    YanıtlaSil
  3. Kore dizisi sanırım, aşk ve dram türlerini iyi beceriyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Dram ağırlıklı olmasaydı keşke :(( Aslında konusunu beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazlaca dram ağırlıklı. Mutlu sahneler de var ama. :')

      Sil
  5. foto ne tatlıı. dram, ağlatıyo muuu :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER