30 Haziran 2019 Pazar

COME AND HUG ME





come and hug me konusu



Come And Hug Me, 2018 Güney Kore dizisi.
32 bölümden oluşuyor. Her bölüm yaklaşık yarım saat sürüyor.

Dizinin konusu psikopat bir seri katilin işlediği cinayetler ve ardında bıraktığı izler üzerinde geçmekte. İlk bölümlerden itibaren olaylar geçmişten günümüze ilerliyor. Seri katil olan adamın da bir ailesi vardır. Çocuklarından biri onun ne işler çevirdiğinden haberdar olsa da sessiz kalır ve geleceğine odaklanır. Bu sırada başroldeki kız ile tanışır. Her ikisi de henüz lise öğrencisidir.

Başroldeki kız ise huzurlu mutlu sevgi dolu bir aileye sahiptir. Seri katilin yaşadığı şehre taşınırlar. Ve katilin oğluyla yolları kesişir çok yakın iki arkadaş olurlar. Bu durumdan rahatsız olan seri katil ise kızın anne babasını öldürerek oğlunun kendi izinden gitmesini ister.

Aradan yıllar geçer. Ve seri katil de hapistedir. Çocuklar artık büyümüşlerdir ve yolları yine kesişecektir. Fakat geçmişteki izler ve yaralar kimliklerini değiştirseler dahi hala peşlerini bırakmayacaktır.

Dizinin her bölümü çok hızlı ve sürükleyici ilerlemekte. Dram ağırlıklı bir dizi gibi gözükse de romantik ve gizem dolu bir havası da var.

3 yorum:

  1. Konusu sürükleyici ve ilginçmiş doğrusu. paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. oooo çok sevdim konusunuu yaa. kore dizilerine yetişmek zor yaa. he is a psychometric, one spring night, her private life izlicem dahaaa :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER