13 Şubat 2020 Perşembe

ITAEWON CLASS






Itaewon Class, Güney Kore 2020.
Aynı toplumu paylaşan bir grup insanın hayatını tüm gerçekliğiyle konu alan bir dizi. 
Ayrıca dizi, ilk bölümlerinden itibaren yavaş yavaş günümüze gelmekte. Dizideki karakterlerden Park Seo Joon, babasıyla yaşayan bir çocuktur. Adaletsizliğe ve haksızlığa asla müsamaha göstermeyen, buna boyun eğmeyen bir gençtir. Kısa bir süre önce başka bir okul transfer olur ve burada zengin bir iş adamının şımarık oğluyla kavgaya tutuşur. Haklı konumdayken haksız konuma düşer ve okul hayatı son bulur. 

Yaşanan tüm bu talihsizliklerin sonucunda babasını bir trafik kazasında kaybeden Park Seo Joon, olayın perde arkasında zengin iş adamının oğlunun olduğunu öğrenir ve babasının intikamını almak için tüm yolu dener. Ancak bir şey yapamaz. Ve bir gün kendini hapishanede bulur. 

Aradan yıllar geçer. Park Seo Joon yeni hayatına hayalindeki mesleği kurmaya başlayarak adım atar. Bir yandan da babasının intikamı içinde büyüdükçe büyür. Bu yüzden de iş adamının restoran zincirlerini bitirmeye kararlıdır. Kendisine aynı bölgeden bir yer açmaya karar ve işe koyulur.  Bu süreçte de hayatına yeni yüzler girer. Kendisini, karmaşık insan ilişkilerinin, ihanetlerin, yalanların ortasında bulur.



5 yorum:

  1. oooo not aldım bunu daaaa napcaz bu dizileriiiii :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. yazimbari,
      Doğru söylemişsin, uyarlamaları pek bir seviyor dizi sektörümüz. :')

      Sil
  3. Ablam izliyordu bu diziyi. Bitti sanırım son bölümü falan yayınlandı yakın zamanda. O beğenirse başlarım diye düşünüyordum. Geçen online dizi Touch dizisine başlayıp kriz geçirmiştim. Birileri üzerinde deneyip sonra izleme kararı aldım o hayal kırıklığından sonra

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER