3 Kasım 2022 Perşembe

Silent

 


Silent, Japonya 2022.

Aoba ve Sakura aynı liseye giden arkadaşlardır. İki arkadaşın dostluğu zamanla aşka dönüşür ve ikisinin de çok sevdiği müzik ortak noktaları olur. 

Lise dönemi bitmeye yakın her ikisi de gelecek için çeşitli planlar kurar. Aoba ve Sakura’nın hedefinde üniversitede aynı bölümü okumasalar da aynı üniversiteye gitmek hayali vardır. Üniversite sınavından sonra Aoba, sevdiği çocuk Sakura’dan bir daha haber alamaz. Onu görmek istemeyen ve terk eden Sakura da ortalıktan kaybolur. 

Lise arkadaşları da tıpkı Aoba gibi Sakura’ya ulaşamaz. Aradan yıllar geçer ve bir gün metro istasyonunda Aoba, Sakura ile karşılaşır. Arkasından ona seslense de Sakura onu duymaz. Daha sonra Aoba, eskiden çok sevdiği çocuğun duyma ve konuşma yetisini kaybettiğini öğrenir. 

Bundan sonrasında Aoba, Sakura’nın hayatında arkadaş olarak tekrar yer edinmek için çaba göstererek işaret dili kursuna kaydolur. Ancak geçen sekiz yılda her ikisinin de hayatı çok değişmiştir. Sakura ve Aoba bu karşılaşma sonrasında birbirlerine kendi yaşamlarını açacaktır.

10 bölümden oluşan dizi, romantik-dram türünde.

9 yorum:

  1. İlgimi çekti, bunu izlemek isterim. Not alayım, dram severim. :)

    YanıtlaSil
  2. Bizimkiler bu senaryoyu çalmadılarsa kesin çalarlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Cumhuriyetim,
      Evet, bize uyarlanmış versiyonunu da yakında izleriz. :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. deeptone,
      Sakin ilerleyen ve kalpleri ısıtan biri dizi. :)

      Sil
  4. İlkay,
    Çok samimi, hayatın içinden bir konusu var. Rica ederim. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER