23 Aralık 2021 Perşembe

Okay Madam

 


Okay Madam, Güney Kore 2020.

Mi Young, geleneksel pazarda baget ekmek sattığı küçük bir dükkana sahip bir kadındır. Kocası Seok Hwan ise evinde bilgisayar tamirciliği üzerine çalışır. İlkokula giden sevimli bir kızları bulunan çift kazandıkları paraları çocukları için yatırım amaçlı biriktirmektedir. Kendi hallerinde mütevazi bir hayat süren çiftin, bir gün Mi Young’un bir gazoz içeceğini açmasıyla hayatları değişecektir.

Gazoz kapağında bedava Hawai tatili kazandığını anlayan çift bu tatile ilk başta gitmek istemez. Öyle ki tatil her ne kadar ücretsiz olsa da belli başlı ücretler çıkacaktır. Küçük kızlarının ısrarı üzerine onu kıramayan anne babası Hawai tatili için hazırlık yapmaya başlarlar.

Hazırlıklar tamamlanır ve Hawai için uçağa binilir. Ancak uçakta yolcular arasında bir terörist ve gizli ajan bulunmaktadır. Tüm bunlardan habersizce Hawai yolcusu olduğunu düşünen çift, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulacaklardır.

Aksiyon-komedi türdeki film izleyenleri bol kahkaya boğuyor. Güney Kore sinema severlerin aksiyon ve komedi dolu bu harika filmi izlemelerini tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. ooo uçakta aksiyon komedi o zaman, pekiii, izlicem tabiii :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel filme benziyor.Son paylaşımıma bak istersen:)

    YanıtlaSil
  3. Gözümden kaçan bir film severim bu tarz filmleri eğlenceli gibi izleyeceğim mutlaka emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BUFFIY,
      Çok eğlenceliydi, bol bol gülmüştüm filmi izlerken. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER