9 Ocak 2019 Çarşamba

BİR İÇ DÖKME GÜNÜ









Hayatınızda içinizi döktüğünüz ve sizi saatlerce dinleyen iyi kalpli ve düşünceli insanlar varsa çok şanslısınız. Çalıştığım iş yerinde sahip olduğum güzel şeylerden biri kurumdan ayrılan iki arkadaşım ve öğrencilerim.

Özel sektörün çekilir kısmı şu an benim için sadece öğrencilerim. Bazı şeylere sabredip katlanıyorsam sebebi ise onlara duyduğum sınırsız sevgi. 

Bugün iş yerinden geçen yıl ayrılan ve hayatıma kattığım güzel insanlardan biri olan arkadaşımla telefonla uzun uzun dertleştik ve sohbet ettik. Onunla her konuştuğumda hep aynı şeyleri anlatıyor ve şikayet ediyormuşum gibi hissetsem de bana verdiği tavsiyeler, düşünceler çok kıymetli.

Hayatım boyunca özellikle sosyal yaşamımda arkadaştan yana pek şansım olduğunu söyleyemem kendi adıma. Ki zaten şu anıma dönüp bakınca çevremde çok insanın olmadığını da görüyorum. Evet az insan çok huzur veriyor. Bunu çok iyi anladım geçen 24 yılımda. Ama bazı insanlar giriyor ki hayatınıza sanki yıllardır dostmuşsunuz da sıkı bir muhabbetiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Hatta Allah o muhabbetin sevgisini kulların kalbine de veriyor adeta. Allah daima iyi kalpli ve içi dışı bir samimi, iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın bizleri. Huzurlu geceler..

8 yorum:

 

BİRPEMBESEVER