26 Ocak 2019 Cumartesi

ILLANG : THE WOLF BRIGADE






Kurt Tugayı, 2018 yılında çıkan Güney Kore filmi.
Film 2029 yılında geçmektedir. Güney Kore ve Kuzey Kore arasındaki buzlar hala erimemiştir. İki ülke eskisi gibi olmak adına son 5 yıldır tekrar bir araya gelmek ve iki ülkeyi yeniden birleştirmek adına çalışmalarını sürdürmektedirler.

Ancak halkın bir kısmı yeniden birleşme kararını desteklemezken kimileri de bu kararı onaylamaktadır. Güney Kore sokaklarında halk sokaklara çıkar. Bu karara karşı çıkan kesim boykot ederler.

Bu esnada ''Sect'' adında bir terör örgütü grubu protesto yapan halkın arasına karışarak ortalığı kan gölüne çevirir. Bu örgüt üyeleri de iki ülkenin birleşip tek bir ülke olmasına karşıdırlar. Polis ve Sect üyeleri arasında çatışma çıkar.

Hükümetin istihbarat ajansının elinde özel olarak yetiştirdiği, iyi eğitim alan özel kuvvetler vardır. Bu tim kendini kurt tugayı olarak tanımlar. Zaten üyelerin kostümleri de bir kurtu andırır. Bir o kadar da yenilmezlerdir.  Özel timin görevi bütün Sect üyeleri bulup yok etmek olacaktır. 
Bol bol aksiyon ve dövüş sahneleri var. Bilim-kurgu türünde bir film.
Jin Roh The Wolf Brigade isimli anime filminden uyarlama.


7 yorum:

  1. KORE FİLMLERİNE blogda kore dizi film yazan arkadaşın birinden alıştım
    Alışmak o alışmak patladı gitti...Sürekli izliyorum ya

    YanıtlaSil
  2. İlginç geldi konusu 😊 teşekkür ederim not aldım bu filmi...

    YanıtlaSil
  3. Gelecek ile ilgili filmler dikkatimi çekiyor, aksiyon olması da çok güzel, tavsiye için teşekkür ederim ... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  4. hımm bu biraz sert benim içuun :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER