31 Ocak 2019 Perşembe

THE CHASE







Takip. 2017 yılında çıkan Güney Kore yapımı film.
Sim Duk Soo orta yaşlı, huysuz bir adamdır. Sahip olduğu eski apartman dairesinde kiracıları vardır. Ayrıca yaşamını da kiracıları ile aynı apartmanda sürdürür. 30 yıl öncesinde yaşlı adamın yaşadığı semtte bir takım seri cinayetler meydana gelir. O sıralarda bir dedektif de bu olayın izini sürmektedir fakat başarılı sonuç alamaz.

Aradan 30 yıl geçer ve olay günümüze gelir.Sim Duk Soo'nun sahip olduğu apartmanda bir cinayet işlenir. Ardından peşi sıra üç kişi daha apartman çevresinde öldürülür. Öldürülen kişiler ise yaşlı insanlardır. 30 yıl önceki seri cinayet davasında görevli olan dedektif olayı incelemek için apartmanın bulunduğu semte gelir. 

Günümüzde gerçekleşen cinayetler 30 yıl önceki seri katilin işlemiş olduğu cinayetlerle örtüşür. Bu durumu anlayan dedektif mahalleyi iyi bilen Sim Duk Soo ile işbirliği kurar ve katilin peşine düşer.

Filmin başı biraz durağan gelebilir. Ama izleyiciyi hemen içine çeken ve sarsan bir konusu olduğunu söyleyebilirim. Akıcı konusu ile gerilim ve merak uyandırıyor.

6 yorum:

  1. sen bugünlerde maşallah valla iyi izliyon heee :)

    YanıtlaSil
  2. Yazılarını okudum. Bende blogumu yeni açtım ve blogunu izlemeye aldım. Desteğini bekliyorum. İyi günlerin olsunn..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      teşekkür ederim ziyaretin için. En kısa zamanda ziyaret edeceğim inşallah. Sevgiler!

      Sil

 

BİRPEMBESEVER