24 Şubat 2019 Pazar

THE LIGHT IN YOUR EYES




The light in your eyes



The Light In Your Eyes, Gözlerindeki Işık.
Şubat ayı dizilerinden. Romantik-komedi biraz fantastik biraz da dram türünde. Dizi 12 bölümden oluşuyor. Şimdilerde 4. bölümü yayınlandı. 

Han Ji Min, kadın karakter, henüz 25'inde genç bir kızdır. Hayali hep bir haber spikeri olmaktır. Bir gün acı bir kayıp yaşar. Çocukken bulduğu esrarengiz bir saat ile zamanda yolculuk yapabildiğini anlar. Bu saati günümüzde acı kaybını, zamanı geriye alıp engellemeye çalışır ancak bir sabah uyanır ve yaşlı bir kadına dönüştüğü gerçeği ile karşı karşıya kalır.

Nam Joo Hyuk, School 2017 dizisinde karşımıza çıkmıştı. Bu dizide de Han Ji Min'in hoşlandığı çocuk rolünde. İkisi de aynı mahallede sade hayatlar yaşıyor. Han Ji Min'in hayali ise muhabir olmak. İki karakterin de ortak hayalleri var. 

Son Ho Jun, kadın karakterin komik, haylaz abisi rolündedir. Diziyi çoğunlukla eğlenceli ve komik kılan karakteri canlandırıyor. 

Fantastik bir dizi. 25'inde olan Han Ji Min'in, 70 yaşına dönüşüp yaşlanmasını konu alıyor. İlerleyen bölümlerde genç haline döner mi bilinmez ama dönmesini umut ediyorum.😇

2 yorum:

  1. aau bunu duymadım aldım listeyee, when we were young 2018 izliyom. çin dizisi. çok tatliş yaa. tayvan drama sitesindeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ben sanki başlamıştım o diziyee. 🙊🙈 Yarıda mı bıraktım acaba ya da başka dizi ile karıştırdım. Bakayım yine de👌🏻

      Sil

 

BİRPEMBESEVER