24 Mayıs 2019 Cuma

PEMBE GÖKYÜZÜ






Güne normalden biraz daha erken başladım bugün. 
Sebebi; dinmeyen şiddetli yağmur ve gök gürültüsü.
Saat 8'e kadar sürdü gök gürültüsü. Öyle böyle değil.. Sanki gök yarılacak gibiydi. Biraz korktuğumu itiraf ediyorum. 
Bugün iftarımı yine Üsküdar'da yaptım. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru hava biraz daha soğudu. Ancak bu gezmeme engel değildi. Günün sonunda martıların keyifle yediği balık atıklarını izlemek pek mutlu etti beni. Kollarıma alıp sarılasım geliyor şu martıları görünce.😊





Bu resmi dün akşam çekmiştim.
Resmin orjinal hali tamamen bu şekilde. Gökyüzündeki pespembe rengi böylesi güzel bir şekilde görünce hemen fotoğraf çekmeliyim diye düşündüm. Ve tabii manzarayı seyre koyuldum bir yandan da. Bu resmi sulu boya defterime de yapsam güzel oluur.




Bunlar da benim çiçeklerim.
Kaktüslerim pencere kenarını pek bir sevdiler. 
Yaklaşık üç hafta oldu ve hızla büyümeye başladılar. Bu durumda beni çok mutlu ediyor elbette. Bu hafta pek bir yavaş geçiyor gibi gelse de yarın son iş günü bu haftanın. Tatil günlerini iple çekiyorum şu sıralar.




12 yorum:

  1. Etçil olup da simit yemeye alıştırılmış şaşkınlar diyorum ben martılara. Buralarda doğru düzgün yağmadı hiç. Çiçekler güneşi seven türden. Hafta sonunu iple çeken bir sen değilsin. Benim Ejderha da perşembeden başlar yaşasın hafta sonu geldi diye:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir tespit doğrusu. :) Simiti pek bir seviyorlar. ^-^

      Sil
  2. Etçil olup da simit yemeye alıştırılmış şaşkınlar diyorum ben martılara. Buralarda doğru düzgün yağmadı hiç. Çiçekler güneşi seven türden. Hafta sonunu iple çeken bir sen değilsin. Benim Ejderha da perşembeden başlar yaşasın hafta sonu geldi diye:

    YanıtlaSil
  3. orda o gök yüzünü seyretmek vardı

    YanıtlaSil
  4. Pembe rengi ben de çok seferim. Çok saf bir hissiyyat veriyor bana. Fotoğrafdaki manzara gerçekten muazzam:) anı güzel yakalamışsın.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel kareler yakalamışsın ben de kirpi görüp çekmiştim iki gün önce :D yağmurdan önce gece sarı bir renk alıyor ya hava ben de ona bayılıyorum, pembe de güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpi, bana hep çocukluğumu hatırlatır. Çocukken bahçemizde çok kirpi vardı. özellikle akşamları çıkarlardı ortaya. :)

      Sil
  6. eveet ne kadar pembeymiş ya vallaaa :) martıların iftarıııı hihihi :)

    YanıtlaSil
  7. Yapacağım çok yakında inşallah İlkay'cığım. :) Kaktüsler çok tatlı oluyorlar. ^-^

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER