30 Mayıs 2019 Perşembe

WILL YOU BE THERE | FİLM YORUMU




will you be there kore filmi


Will You Be There, Orada Olacak Mısın?

Soo Hyun, dünya çapında tanınan ve yardımlar yapan bir cerrahtır. İyilik yapmış olduğu hasta bir adam tarafından ona ne olduğu bilinmeyen içinde 10 tane hap bulunan küçük bir şişe hediye edilir. Soo Hyun, ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Bu yüzden de kısa bir süre sonra erken emekli olmayı düşünmektedir.

İşte tam bu sıralarda tanımadığı adamın verdiği haplarla geçmişte yolculuk yapabildiğini fark eder. Ancak bu yolculukların süresi sadece 20 dakika sürmektedir. Onun isteği geçmişe dönüp hayatını bir kazada kaybeden ilk aşkını son bir kez görmek olacaktır. Fakat geçmişe yolculuk yaptığı esnada geçmişteki gençlik haliyle karşılaşır. Ve bu iki adam arasında geleceği etkileyen karar verme çatışmaları yaşanır. 

Filmde yer verilen geçmiş ve gelecek arası yolculuklar çok iyi yansıtılmıştı. Pişmanlıklar, öfkeler ve anlık verilen kararların gelecekteki hayatımızı nasıl etkilediğini geçmişe dönme fırsatı elde eden ana karakterle görme şansı buluyor izleyici. Biraz gözyaşı döktüren biraz da tebessüm ettiren bir filmdi.

5 yorum:

 

BİRPEMBESEVER