21 Eylül 2019 Cumartesi

FLOWER CREW






Flower Crew: Joseon Marriage Agency, 2019 Güney Kore.

Dizi Güney Kore'nin Joseon Hanedanlığı zamanlarında geçiyor. Dizide üç tane erkek karakterin olduğu çöpçatan işlerin yapıldığı bir ajans vardır. Bu üç erkeğin de yetenekleri birbirinden farklıdır. Genellikle evlenmek isteyen insanların aralarını yaparlar ve yaptıkları işlerde de başarılarıyla adlarını duyurmuşlardır.

Lee Soo adındaki bir demirci kalbini, kendi gibi halktan biri olan Gae Ddong adındaki bir kadına kaptırır. Çöpçatan ajansına başvurarak Gae Ddong'a evlilik teklifinde bulunur. Düğün günlerinde işler yolunda gitmez ve demirci çocuk ortadan kaybolur. Lee Soo kendisini sarayın içerisinde veliaht prens konumunda bulur. İçinde bulunduğu duruma şaşırmışken aklı hep sevdiği kadındadır. 

Düğün gününde ortada kalan Gae Ddong ise çöpçatan ajansının hem yeni üyesi olur hem de bir yandan ortadan birden kaybolan Lee Soo'nun izini sürmeye başlar. Bu süreçte onun yanında hep çöpçatan ajansının lideri olur.

Tarihi bir dönemde geçmekte olan bir dizi. Bol bol geleneksel kıyafetler görüyoruz. Dizi komedi, romantik ve tarihi drama türünde diyebiliriz. Ayrıca saray ve çevresinde de bol bol entrikalar dönmekte. Dizi, bir romandan uyarlama.

3 yorum:

 

BİRPEMBESEVER