25 Eylül 2019 Çarşamba

WHEN THE CAMELLIA BLOOMS






When The Camellia Blooms, güz döneminde çıkan kore dizisi. Başrollerde Güney Kore dramalarında ve filmlerinde oyunculuğuyla sıklıkla adını duyuran Gong Hyo Jin yer alıyor. Erkek başrolde ise Kang He Neul yer almakta. Erkek oyuncunun başrol olduğu ilk draması. 

Hyo Jin, dizide bekar bir anneyi canlandırır. Oğlu henüz küçükken kırsal bir kasabaya taşınır. Burada kendisine bir mekan kiralar ve Camellia adında bir yer açar. Zamanla burası insanlar tarafından çok rağbet görür. Hem annelik hem de işletmecilik yapan Gong Hyo Jin’in yüzü güler. Fakat mahallede yaşayan bazı kadınlar tarafından kötü sözleri işitmek zorunda kalır.

Yine aynı mahallede bir yengeç restoranı işleten bir kadının oğullarından biri polistir. Bu polis de Kang He Neul’dür. Bu polisin yolu başrol kadınla kesişir. Ve kadına karşı duygusal hisler besler ancak bir yandan da bu kadının etrafında gizemli insanlar ve olaylar gelişir. 

Dizi, romantik komedi türünde olsa da biraz gerilimli bir dizi. Soğuk ve karanlık çekimler de dizide hakim. 32 bölümden oluşuyor ancak her bölüm yarım saat sürüyor.

2 yorum:

 

BİRPEMBESEVER