28 Kasım 2018 Çarşamba

KISA BİR SOHBET






Günler burada yağışlı geçiyor. Yağmur sesini, sonrasında gelen toprak kokusunu çok seviyorum. Bazen penceremden dışarıya dalıp gittiğimde oluyor. Her bir yağmur tanesinin birbirine değmeden yeryüzüne düşmesi sence de Allah'ın bir mucizesi değil mi?

Geçen yılın sonunda burada seninle bir sonraki yıl yani 2018 için yapmak istediğim hedeflerin planını paylaşmıştım. Çok şükür ki bir kısmı gerçekleşti. Onlardan ilki daha çok kitap okumaktı. Her hafta bir kitap bitirmeye gayret ediyorum. 
Bunun dışında gezmeyi çok seviyorum. Bu yıl birkaç ili gezme şansı edindim. Günübirlikte olsa güzel anılar ekledim gezi defterime. Sahi gezi defteri demişken onu biraz ihmal ettiğimi fark ettim şu an.🙈  En kısa zamanda gerçekleştirdiğim gezileri eklemeliyim oraya.😊 İnşallah 2019 yılı hedefleri yapmak ve burada seninle paylaşmak nasip olur sevgili okur!


8 yorum:

  1. İnşallah güzel hedeflerine ulaşırsın/ulaşırız.Hava yağmurlu bizde de ama kar da yağsın artık tam 3 yıldır kar görmüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yağmur, ah yağmur... Melekler taşırmış yer yüzüne bırakırlarmış her bir damlasını. Yağmuru ve o toprak kokusunu çok severim. Ayrıca da dilekleriniz 2019 yılı için hedefleriniz gerçekleşir inş.
    Sevgimle.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Bernis!🌸 Ziyarette bulunacağım inşallah.😇

      Sil
  4. tamam tamam gez sen annat bizeee :) baksana, bernis de ponçik, o daaa koreden bir arkadaşı varmış. onunla da konuşursun ki bu konudaaa :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER