5 Kasım 2018 Pazartesi

MİNİ KIRTASİYE ALIŞVERİŞİ





Merhaba merhabaa!😍
Çok önceden yapılmış ancak şimdi yazısını yazmaya fırsat bulduğum mini bir kırtasiye alış verişi ile buradayım. Küçüklüğümden beri kırtasiye ürünlerini pek bir seviyorum. Hatta çocukken, babamın keşke bir kırtasiye dükkanı olsaydı diye hayaller bile kurardım.🙈

Kalemler, Hakikat Kırtasiyeden alındı. Zebra Penciltic kalemler. İnce uçlu, dışındaki rengine göre yazılabilen renkli kalemler. 

Biz kız kardeşimle çok defter kullanırız. Not tuttuğumuz, aylık planlarımızı yaptığımız, günlük yazdığımız vb. defterler bulundururuz. Elimizin altında birazcık fazladan defter bulunur bu yüzden. Miniso'ya girdiğimizde kırtasiye reyonuna bir şey almasak bile bir bakınırız. İşte bakındığımız bir anda bu Pembe Panter'li defter setini gördük ve vurulduk bu defter setine. 



Böyle üç farklı kapaktan oluşuyor. İnce,kullanışlı bir defter. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam eğer 16.95 idi. Ancak bu defterleri alırken kasaya geldiğimizde 19.95 lira ücret ile karşılaştık. Etiket fiyatı değiştirilmemiş meğerse. Yapmış oldukları bu hata dolayısı ile eski fiyattan ödeme kabul etmek zorunda kaldılar. Böyle bir durum ile karşılaşırsanız eğer etiket fiyatı her zaman geçerli oluyor. Aklınızda bulunsun.


15 yorum:

  1. Pembe panter güzelmiş:)) ben de çok not alıyorum hemen yanıbaşımda mutlaka bir tane olmalı. Etiket olayına markette denk geldim bende. Etiket fiyatından aldım.

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlılar güle güle kullanın :)
    https://beyazbegonvil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Pembe panter çocukluğumda sesiz çizgi filimler arasında harika "pandomim" ile anlatırdı.Şimdi öyle çizgi filmler de kalmadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiki çizgi filmler şiddet ağırlıklı.. Nerede eskiler iştee

      Sil
  4. Kırtasiye, kalem ve defter hastalığı olan birisinin koşarak geleceği bir paylaşım... :))) Ahpembesever senin bu alışverişlerin ve dünyalar güzeli mektup zarfların... Neyse neyse ağlamıyorum:))) Bize de mektup yaz da, gözümüz gönlümüz güzel zarflar, kartlar görsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamm sana mektup sözüm olsun. :)
      Mektuplaşalım, istersen sen de. ^-^

      Sil
    2. Gerçekten mi? Ben varım, haydi:))))

      Sil
    3. Eveet, gerçekten. :)
      Mail'den konuşalım inşallah bunu detaylı. ^-^

      Sil
  5. Ben de küçükken babamın bir kırtasiye dükkanı olsun isterdim heeep 🙈

    YanıtlaSil
  6. Ayy pembe panter. Çok severim. Hatta müziği bile halen aklımda :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER