14 Kasım 2018 Çarşamba

TERIUS BEHIND ME





Dizide kod adı Terius olan bir Güney Koreli NIS ajanı var. Bir zamanlar NIS'in en iyi ve gözde ajanlarından biri olan So Ji Sob, dizide şimdilerde kimliğini gizli tutmakta ve kaçak olarak hayatını devam ettirmektedir. 

Kapı komşusu ise iki ikiz çocuğa sahip dul bir kadın. Bu kadının kocası komploya kurban gider. Ancak bu olayın içinde hem NIS hem de ajanların peşinde olduğu bir takım kötü adamlar vardır.

Belli bir zaman sonra Terius, kapı komşusunun kocasını öldüren kötü adamların kendi aradığı kötü adamlar olduğunu anlar ve kapı komşusu ile onun çocuklarını korumak adına onlarla yakınlık kurmaya başlar. Kapı komşusu olan kadın, kocası öldüğü için çalışmak zorunda kalır. Bir bakıcı arayışı içerisindeyken aniden karşısına ajanımız çıkıverir. Ve artık çocukların bakıcısıdır. Bir yandan kötü adamların izini sürer diğer yandan da kapı komşusunun ve çocuklarının güvenliğini sağlar. Zamanla ajan, kapı komşusu ve onun çocuklarıyla yakınlaşacaktır.

Go Back Couple dizisindeki Son Ho Jun, dizide oynamakta.Dizi bana biraz ''Kapımdaki Casus'' filmini anımsattı. Romantik komedi türü severlere tavsiye edilebilecek dizilerden.




8 yorum:

  1. Çok tatlı bir konusu var sanki, bakarım ben bu iziye :D

    YanıtlaSil
  2. Off... içim cızz ediyor kore dizilerine ait böyle resimler görüp, yazılar okuyunca. Çok seviyorum. Ama bir türlü izleme fırsatım olmuyor😔

    YanıtlaSil
  3. So Ji Sub yer aldığı için izlemek istiyordum. Yorumundan sonra en kısa sürede başlamaya karar verdim. :)

    YanıtlaSil
  4. hımm türü iyiymiş. bunu görmediydim hiç :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER