23 Aralık 2018 Pazar

MİM | 2019 YILI HEDEFLERİM ve HAYALLER





Bir pazar akşamından merhaba sevgili okur! ✨
Sevgili Beyda'nın Kitaplığı çok güzel bir mim etkinliği başlatmıştı. Bu güzel mime kayıtsız kalamam dedim ve başlığı cevaplamak için kolları sıvadım.😊 Beyda'nın Kitaplığının mim yazısı için de ismine tıklaman yeterli olacak.

Bu mim yaklaşan yeni yıl yani 2019 yılı ile ilgili. Yarının ne olacağını ve bizlere ne getireceğini bilmesek de hayatımızda planlar hayaller kurar ve Allah'tan dileriz.

2019 yılında daha çok gülümsemek istiyorum. Bunun için birazcık daha gamsız olabilmek ve kötü olaylar karşısında hemen üzülüp modumun düşmesine engel olabilmek güzel olurdu.

Tıpkı bu yıl olduğu gibi daha çok kitap okumak gibi bir hedefim var. 
Bu yıl bunu okuduğum kitaplarla fazlasıyla başardığımı düşünüyorum. 2019 yılı hedeflerim arasında bu da var.


Vee yeni yeni kafeler keşfetmek. 
Bununla ilgili bir liste yapacağım inşallah ve sonrasında yavaş yavaş kafeleri gezmeyi hayal ediyorum.

Bu yıl hedeflerimin arasında blog arkadaşlarıma kartpostal göndermek vardı. Herteldenşef, Esseverin, Birküçükelifmeselesi ve Nermin'e kartpostal göndermişim bu sene. İnşallah seneye daha fazla kişiye kartpostal ulaştırabilirim.

Senin hayallerin ve hedeflerin neler? 

15 yorum:

  1. Inşallah hayaller gerçek olur.Simdiden mutlu yıllar dilerim

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yıl olsun😊 kartpostal göndermek ne güzel çoğu zaman şehirler içeren güzel kartpostal bulamıyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ne yazık ki ben de bulamıyorum artık.. Bir kartpostalcım vardı uzaktı bana, şimdi daha da uzağa taşımışlar yerlerini hiç gidemiyorum.. :')

      Sil
  3. ayyy, bak gamsızlık kısmını en çok beğendiim. evet biraz vurdumduymaz ool sen fazla hassassıın. ay beni de yasemin avun benzer şekilde mimlemiş, ama 2018 muhasebesi olaraktan, yarın yaparım herhalde ben daa :) ay benim için deee en çok gezmek hedefii vaar. sen de sadece kafe değil amaaa yapıyon ya yolculuk, doğa, onlardan yap, bize annaaat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben fazla hassasım bunu biliyorum. :') Bu huyumu biraz değiştirmem gerek çok çabuk etkileniyorum kötü olaylardan ve günümü de etkiliyor bu durum.
      Bu aralar pek gezemiyorum. Hafta içi yoğun çalışma derken çok yorgun hissediyorum... İnşallah eskisi gibi çook gezdiğim günlere geri dönerim. :)

      Sil
  4. Umarım dilediğin dilediğimiz gibi bir yıl olur. :)

    YanıtlaSil
  5. Umarım hayaller gerçek olur :) Güzel bir yıl diliyorum

    YanıtlaSil
  6. Canım mimi yaptığın için çok teşekkürler. Umarım yeni yılda gönlünden geçen ne varsa kat kat fazlasıyla seninle olsun:)

    YanıtlaSil
  7. Canım,ne güzel mim olmuş.Tüm dileklerin gerçek olsun inşallah kızım. Kartpostal etkinliğinizi de kutlarım. Gözlerinden öperim. Mutlu seneler canım 😊

    YanıtlaSil
  8. Ah umarım bol bol kafe fotoğrafları, yazıları görürüz biz de o halde, çok güzel bir dilek bu! Tüm güzel dilekler çok daha fazlasıyla gerçekleşsin inşallah :) <3

    YanıtlaSil
  9. Ben de mektup ve kartpostal göndermeyi çok severim ya. Hep bi mektup arkadaşım olsun istemişimdir başka bir ülkeden, hiç tanımadığım biri :)

    YanıtlaSil
  10. Bol bol gülümsediğin bir yıl olur umarım Tuğçe :)) Sayende ben de 2018'de ilk kartpostalımı almış oldum, 2019'da da ilk kartpostalımı atmış olurum umarım :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER