27 Aralık 2018 Perşembe

MİM | HANGİ YAZINIZ SİLİNİRSE ÜZÜLÜRSÜNÜZ?





Blog defterime bakınca biriken bir hayli mim yazısının da olduğunu fark ettim. Ve bu mimi ben de yapmaya karar verdim. Bu mimin konusu blogumuzda yer alan hangi yazımız silinirse çok üzülürüz olacak.

Aslında tüm yazılarım silinirse çok üzülürdüm. Çünkü yazdığım her yazıyı ayrı seviyorum. Burada, gerçek hayatımda olduğum gibi bir Tuğçe'yim. Zaten bana göre insanın kişiliğinden renkler de yansıyor yazılarına. Blog yazmak bu yönden de iyi oluyor bence. İnsan farkında olmadan da bir şeyler katıyor kendine.


Gelelim seçtiğim yazıya.
Seçmesi benim için biraz zor olsa '' Bir Yıldız Kadar '' isimli yazımda karar kıldım.
Nedenine gelecek olursak eğer bu yazıyı yazarkenki ruh halimi hatırlıyorum. Ne hissettiğimi, ne düşündüğümü, umutlarımı, hayallerimi.. Kısacası benim için birçok duyguyu ve düşünceyi barındırıyor bu yazı. 

https://birpembesever.blogspot.com/2016/01/bir-yildiz-kadar.html

Bir de, bu yazımı tekrar ve tekrar okuyunca bana biraz düz yazı değil de şiir tarzını yansıtıyor. Bu da çok hoşuma gidiyor. Belki yakında şiirler de yazarım belli olmazz.🙈

13 yorum:

  1. Hiçbir yazımız silinmesin. Hem arşivlerde dursun hem de gönüllerde :))

    YanıtlaSil
  2. Yazıya koyduğun görsel çok hoşuma gitti :D Bu mim'i bir kenara not ediyorum, belki ben de yaparım :)

    YanıtlaSil
  3. Dilerim hiç silinmez:) Yazınızı mutlaka okuyacağım. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Tabii ki de silinmesin. Hepsi ayrı ayrı çok kıymetli canım :)

    YanıtlaSil
  5. ay bak geçen gün iki gifini aldım. yazı yazan kız ve kar yağan ağaç. bunu da çok sevdim bunu da alcam tamam mııı hihihi :) izin veriyon dı maaa böyle istediğim resimleri almamaaa :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER