19 Nisan 2019 Cuma

EULACHACHA WAIKIKI 2








Eulachacha Waikiki 2.
Komedi tadında bir dizi. Güney Kore yapımı 2019 yılı bahar sezonunda çıktı.
Dzinin ilk sezonu da var. İlk sezon da farklı karakterler farklı kurgular vardı. Her bölüm bir karakterin üzerinde yoğunlaşılıyor ve bir sürü yanlış anlaşılmalarla birlikte peşi sıra komiklikler de geliyordu. 

2. sezonda da bir karakteri 1. sezondan tanıyoruz. Lee Joon Ki ve onun iki arkadaşı Waikiki adında bir konukevi işletirler. Tıpki ilk sezonda olduğu gibi işler pek tıkırında gitmez. Bu yüzden de birçok farklı yola başvururlar. 

Başroldeki karakterlerin yine hayalleri ve hedefleri vardır. Lee Joon Ki, oyuncu olmak ister ve hala dizilerde filmlerde dublör ya da yan rollerde şansını denemeye çalışır. Bir diğeri iyi bir müzisyen, bir diğeri ise iyi bir beyzbol oyuncusu olmanın hayalini kurar ve çaba gösterir. 

Komik, esprisi bol, eğlenceli bir dizi. 1. sezonu izlemeyenler önce onu izleyip sonra bu sezona da şans verebilirler. Bahar mevsimi gibi cıvıl cıvıl bir dizi.

4 yorum:

  1. İlk sezonunu başrol kızların sevimsizliğinden izleyememiştim , bu sezonundan umutluyum ama yaza saklıycam bu diziyi , tam yaz kafasında izleyebileceğim bir dizi :D

    YanıtlaSil
  2. ay bunu da not aldım tımams severim bunu belliii :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER