11 Nisan 2019 Perşembe

KILL IT




kill it kore dizisi


Kill It, 2019'da çıkan Güney Kore dizisi.
Konusu bir seri katil ile onun peşinde olan polis kadının etrafında geçmektedir.
Başroldeki adam küçükken ailesi tarafından terk edilir. Ona başka biri bakar, büyütür. Bakan kişi ise çocuğu kendi gibi yetiştirir. Büyüdüğünde ise seri katil olur.

Aradan yıllar geçer ve kendi ülkesine döner. Burada ona verilen fotoğraftaki kişileri öldürmesi istenir. O da bu görevleri yapar. Kimse onun adını, yaşını, cinsiyetini bilmez. Kimliği, ona iş veren adamlar tarafından  bilinmemektedir. Kimliğini gizlemek içinse veteriner olarak çalışır. 
Seri katil bir yandan kayıp geçmişinin peşine düşer. Ona bu öldürme görevlerini veren birisi vardır. Her başarılı görevde seri katilin gerçek ailesi ile ilgili  bir ipucu verir.

Başroldeki kadın polis de geçmişinde terk edilmiş bir çocuktur. O da başka bir aile tarafından evlat edinilmiştir. O kendi isteklerinin ve hayallerinin peşinden giderek polis olur.  Seri katil ve polisin yolları kesişir. Ve kovalamaca başlar.



10 yorum:

  1. sevdim konusunuuu. yaniii dizi güzel mi sevdin miiii :)

    YanıtlaSil
  2. Diziyi duymamışım, şu sıralar çok dizi izleyemiyorum :/

    YanıtlaSil
  3. İzlemek lazım.Bilgilendirme için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Ya varya instagramda kaç kere gördüysem hepsinde izledim kesitlerini paylaştımda hatta baya hoşuma gitti dizi sonuna ve gidişatına göre başlıycam bende buna listemde tabisiiiiiii :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER