21 Nisan 2020 Salı

BABY DRIVER






Baby Driver, ABD 2017.

Soygun çeteleri arasında çok genç görünümünden dolayı Baby lakabıyla bilinen bir adam, bu soygunları düzenleyen Doc adında birine borçludur. Bu borcunu ödemek adına onun işlerine yardımcı olma teklifini kabul eder.

Baby lakaplı bu kişi çok iyi araba sürmektedir. Bu özelliğinden yararlanmak isteyen Doc, hırsızlık çeteleriyle işbirliği yapar. Hırsızlara nereyi nasıl soyacaklarının planını anlatır, Baby de sürücü koltuğunda şoförlük yaparak bu plana dahil olur.

Genellikle banka soyan hırsızların kaçış planında sürücülük yapan Baby'nin yolu bir gün bir suç lideri ile kesişir. Sürücülüğünü yaptığı hırsızlar silahlarını kullanır ve ortalık iyice kızışır. Çatışmanın ortasında kalan Baby, oradan kaçarak içinde bulunduğu tün bu kirli işlerden kurtulmak ister.

Ancak işini yaptığı adamlardan biri onun peşini bırakmaz ve izini sürer. Kötü işleri geride bıraktığını düşünen ve hayatına beyaz bir sayfa açacağını düşünen Baby'i çetin ve hızlı bir kovalamaca beklemektedir.

Aksiyon ve araba sahnelerinin çokça yer aldığı, kovalamacanın hiç bitmediği güzel bir film. Yakın zamanda filmin ikincisinin de çekimlerine başlanacağı konuşuluyor.

8 yorum:

  1. İzlemiştim bu filmi. En çok hoşuma giden seslerden müzik yapmasıydı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir başka gezgin,
      Evett, baya üretici bir baş karakter. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      Nasıl bittiğini anlamadım, çok güzeldi. :)

      Sil
  3. Nedense hep izlemek isteyip ertelediğim bir film. İkincisi çekiliyorsa bir şans vereceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilsizçilek,
      Çok başarılı buldum filmi. Aksiyonun ve heyecanın bol olduğu bir filmdi. :)

      Sil
  4. eğlenceli filiim :) heey, the king eternal monarch nefis bi de the world of married couple izlee, kore, çok heyecanlı, gerilimlii dizii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Lee Min Ho2nun dizisine başlayacağım. :)
      World of married izliyorum onu ben dee. Acayip heyecanlı ilerliyor. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER