2 Ağustos 2019 Cuma

ROOM NO 7




room no 7 film konusu


Room No 7, Güney Kore 2017.

Doo Shik, bir dvd dükkanı işletmektedir. Ancak son günlerde ne kira parasını ödemektedir ne de diğer borçlarını.. Gün geçtikçe para sıkıntısı onu strese sokarken bir yandan da işlettiği dükkanı satışa çıkartıp satmanın telaşına düşer. Dükkanını satıp borçlarını ödemeyi planlar. 

Dvd dükkanıda part time  işçi olarak çalışan genç bir öğrenci var. Bu çocuğun da geçmişten kalan borçları vardır. Zamanında zor durumdayken mafyadan borç para alır. Ve bir gün borç para aldığı adamlar ondan bir iş yapmasını teklif ederler. Çocuk da borçlarının silineceği teklifi karşılığında bu işi kabul eder. Dvd dükkanında yer alan 7 numaralı odaya mafyanın verdiği bir torbayı saklar. 

Mafya istenilen torbayı çocuktan geri almak ister. Fakat dvd dükkanında çalışan çocuk, sakladığı torbayı 7 numaralı odadan alamaz. Odanın kapısını kilitli ve açılamaz bir şekilde bulur. Kapıyı kıran çocuk içeride bir ceset ile karşılaşır. Dükkan sahibi adam ile yarı zamanlı çocuk arasındaki sırlar ifşa olur. Artık her ikisi de birbirinden sakladığı olaylara istemeden de olsa dahil olmuş olurlar.

Film, türü itibari ile suç olsa da komedi tadında ilerliyor. Yer yer güldüren sahnelere yer verilmiş. Sıkılmadan izlenilecek bir film.

4 yorum:

 

BİRPEMBESEVER