18 Ağustos 2019 Pazar

SAFE







Safe. 2018 yılı, ABD ve Fransa yapımı ortak dizi. 8 bölümden oluşuyor. Şimdilik birinci sezonu var.

Dizinin senaristliğini gerilim kitapları yazmakla adını duyuran Harlan Coben yapmakta. Başrollerde Dexter dizisinde gördüğümüz oyuncu Michael Hall var. Safe dizisinde evli ve iki kız çocuğunun babası rolündedir. Lüks bir hayat yaşmakla birlikte sadece elit insanların yaşadığı bir sitede hayat sürerler. 

Michael, kısa bir süre önce karısını kaybetmiştir. Karısının ölümünden sonra iki kızıyla birlikte hayatlarını düzene sokmaya çalışsa da kızlarından büyük olan Jenny, babasına karşı agresif tutumlar içerisindedir. Jenny bir gün yaşadıkları sitede bir arkadaşının davet ettiği partiye katılır. Gecenin ilerleyen saatlerinde  babası Jenny'den haber alamaz ve kızına ulaşmanın yollarını arar. Jenny'e ait hiçbir iz yoktur ve artık polis de devreye girer. 

Micheal çaresizce kızına dair bir ipucu aramaya çalışır. İlerleyen bölümlerde cinayetler,sırlar ve ölümlerle karşılaşır. Karanlık ve gerilim kokan bir dizi.




9 yorum:

  1. Dexter varsa eğer bir bakılır 😄 teşekkürler paylaşım için 😊

    YanıtlaSil
  2. Netflix belgesel ve filmlerinden, dizilerine fırsat gelmiyor ama Netflix eserlerini izlemeyi ve yorumlamaya çabalıyorum. Öneri için sağolun.

    YanıtlaSil
  3. Dizide tanıdık isimler varmış, hikayesine bakılırsa da çok gizemli. Fırsat olursa izlenir, fark etmemi sağladığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. hımmm 30 kasımda izleyip yazmışım ben daa hıhım iyiydi :)

    YanıtlaSil
  5. Evet kısa olması da iyi. Çok vakit de almaz hem. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER